grillimess ajutine header 1130x300

Eesti Grillimessi - Grillima! veebimessi toimumise aeg ja koht

Avatud 12 kuud ja 24 tundi ööpäevas: www.grillimess.ee, sissepääs tasuta

Grilliohutus

Terviseabi

Hea toit tähendab ka ohutut toidu valmistamist, tarvitamist ja head enesetunnet pärast grillipidu. Õnnetus ei hüüa tulles, kuid arukas grillija saab suure hulga hädasid ja äpardusi ise ära hoida ning kui midagi on juhtunud, siis väheste vahendite ja teadmistega saab teha nii, et kahju on väikseim. 

Toiduohutus

Hea toit tähendab ka ohutut toidu valmistamist, tarvitamist ja head enesetunnet pärast grillipidu. Õnnetus ei hüüa tulles, kuid arukas grillija saab suure hulga hädasid ja äpardusi ise ära hoida ning kui midagi on juhtunud, siis väheste vahendite ja teadmistega saab teha nii, et kahju on väikseim. Siin rubriigist keskendume toidu värskuse ja säilitamise teemadele, et vältida toidumürgistust või halba enesetunnet. Enn Tobreluts õpetab, kuidas liha õigesti töödelda ja küpsetuseks ette valmistada, et tulemus oleks maksimaalselt maitsev.

rkeluMare Liiger
Kiirabiarst, MTÜ Rahvakoolitus-ELU esmaabikoolitaja
Loe ja vaata lisaks: www.rkelu.ee


Toiduohutuse tagamine

Millal on liha valmis ja täiesti turvaline süüa? Defineerime mõisted rare, medium ning welldone. Jagame soovitusi kuidas küpsetatud ja veel küpsetamata liha ühes külmikus säilitada.

Loe lähemalt »

Pärast pidu

Kui pärast suuremat söömapidu on enesetunne kehv ja esineb kõhu- või gaasivalu, siis loe edasi ning saa teada, mis ja kuidas aitab. Näpunäited nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Loe lähemalt »